Documenten

Op de Akerstraat 27, in het centrum van Heerlen, bieden wij aan ouders kinderopvang aan voor hun kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor hun kinderen van 4 tot 12 jaar. Het kindercentrum ligt enigszins verscholen, maar dat heeft een reden: alleen zo konden wij midden in de stad een prachtige, grote, groene buitenruimte creëren waar kinderen heerlijk kunnen rennen en ravotten. Omdat het kindercentrum niet direct aan de straat ligt, noemen wij het graag de kinderopvangparel van Heerlen. Om een mooie parel in het water te vinden moet je immers net iets dieper duiken, maar dan ...!

Toezicht GGD

Ons kindercentrum Best 4 Kids – Binnenstad wordt jaarlijks bezocht door de GGD voor de inspectie. Een kindercentrum dient aan allerlei wettelijke eisen te voldoen en de GGD ziet op de naleving van die regels toe. De laatste controle hebben wij weer met vlag en wimpel doorstaan. Hoewel wij dat eigenlijk vanzelfsprekend vinden, zijn we daarmee toch heel blij!

Rapport GGD - Dagopvang

Hieronder treft u het laatste inspectierapport aan van de GGD (Best 4 Kids – Binnenstad).

Rapport GGD – BSO

Mooie buitenruimte en binnen veel ruimte

Hieronder treft u het laatste inspectierapport aan van de GGD met betrekking tot onze buitenschoolse opvang (Best 4 Kids – Binnenstad).

  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

Facebook en Instagram

.. geven een goed beeld van wat wij dagelijks doen.
Wilt u snel een indruk krijgen van wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan eens op onze facebookpagina of op instagram. Wilt u ook klant worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Enthousiast?

Kom vrijblijvend een kijkje bij ons nemen

Kinderopvang kiest u met zorg uit. Bent u enthousiast geworden na het lezen van de recensies en wilt u eens bij ons komen kijken? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via onze contactpagina of u kunt een offerte aanvragen. Uiteraard kost dat allemaal niets en het is geheel vrijblijvend.

Wilt u uw zoon of dochter graag neenemen om samen te kijken of kindercentrum Binnenstad een fijne plek is voor uw kind om te verblijven en te spelen? Dat is een heel goed idee!
Zo kan uw kind meteen ervaren hoe plezierig het bij ons is. Wilt u een andere volwassen persoon meenemen (oma bijvoorbeeld)? Dat kan ook!

❝Top kinderdagverblijf! Onze dochter juicht `s ochtends al als we de parkeerplaats oprijden. Er worden vele leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Mooie buitenspeelplaats. Lieve en kundige leidsters. ❞

Petra

Formulieren

Download het formulier door erop te klikken.

Algemene Voorwaarden

Deel I en II.

U heeft een klacht.

Vertel het ons!
Wij doen onze uiterste best om kinderopvang aan te bieden waarvan kinderen gelukkig worden en waarover ouders enthousiast zijn. Bijna altijd slagen wij daarin. Niettemin kan het een keer voorkomen dat u ergens niet helemaal tevreden over bent. Wij roepen alle ouders op daarmee te blijven rondlopen maar het kenbaar te maken, liefst zo spoedig mogelijk. Wij staan u graag te woord, samen komen we tot een oplossing. Mocht dat onverhoopt niet lukken dan kunt u een beroep doen op onze klachtenprocedure. Deze treft u onderstaand aan.