Contact maken: snel en eenvoudig

Contact maken met kindercentrum Binnenstad kan snel en eenvoudig. Als u hieronder uw naam, telefoonnummer en e-mailadres opgeeft, dan maken wij contact met u!

Wij vinden het ook leuk om een berichtje van u via Facebook te ontvangen. Maar waarvoor u ook kiest: u krijgt altijd snel antwoord. Wij streven ernaar om in elk geval binnen 24 uur te reageren, maar doorgaans ontvangt u van ons al binnen enkele uren een bericht .

 • 045 – 201 30 40
 • www.best4kids-binnenstad.nl
 • @best4kids.binnenstad
 • best4kids.binnenstad
Zoals u op de foto kunt zien, zitten onze 'assistentes' voor u klaar en zij willen u maar wat graag te woord staan! 😉

LRKP – nummers

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag zijn onze registratienummers van belang. U treft onze registratienummer onderstaand aan: een nummer voor kinderdagopvang en een apart nummer voor buitenschoolse opvang. Heeft u een vraag over het aanvragen van kinderopvangtoeslag? We helpen u graag, dus vraag het ons gewoon als u er niet uitkomt.
 • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
 • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

Heeft u een vraag? Aarzel niet, wij beantwoorden deze graag.

Laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en maak contact.

  e-mailen kan ook

  Als u het prettig vindt om contact te maken door middel van een e-mail dan kan dat natuurlijk ook. Klik daarvoor op onderstaande knop. Uw e-mail programma opent automatisch. Schrijf ons een berichtje en u krijgt snel antwoord.
  e-mail verzenden

  Best 4 Kids – Binnenstad

  Best 4 Kids – Binnenstad is een centrum voor kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en vakantieopvang in Heerlen. Ook bieden wij een bijzonder peuteraanbod aan (peuterspeelzaal).

  Best 4 Kids – Binnenstad is gevestigd in een markant gebouw aan de Akerstraat 27. Het gebouw stamt uit 1972 en is destijds ontworpen door architect en kunstenaar Laurens Bisscheroux.

  Het bouwwerk heeft een rijke geschiedenis. Aanvankelijk werd het gebouw aangeduid als het toetergebouw vanwege de opvallende bekleding van de gevel met polyester "toeters". Omdat de toeters onpraktisch waren, verdwenen zij al snel van de gevel. Later werd het gebouw gedeeltelijk afgebroken. De voorzijde werd opnieuw opgetrokken als modern kantoorgebouw, maar de achterzijde – waarin het kindercentrum is gevestigd – bleef grotendeels intact.

  Ontwerp kindercentrum

  Best 4 Kids - Binnenstad - ontwerp vooraanzicht
  Het geheel nieuwe kindercentrum is ontworpen met behoud van alle oorspronkelijk door Bisscheroux bedachte details: het kubusvormige stalen skelet, de hoge plafonds, de grote glazen puien, de windverbanden, het ruimtelijke karakter. U ziet deze elementen terug in alle groepen, deze zijn ruimtelijk, licht en bijzonder sfeervol.

  Het postadres is:
  Kindercentrum Best 4 Kids – Binnenstad
  Akerstraat 27
  6411 GW HEERLEN