Werken bij B4K

Wil jij werken bij kindercentrum Best 4 Kids – Binnenstad? Wil je onderdeel gaan uitmaken van een zeer gemotiveerd en professioneel team?
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Op deze pagina kun je zien of er op dit moment een vacature is.
VACATURE PEDAGOGISCH MEDEWERKER DAGOPVANG

Wij zijn per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker (m/v) die ons team kan versterken.
Jij kunt Reggio Emilia-geïnspireerde activiteiten als geen ander handen en voeten geven.
Jij bent een natuur - of cultuur liefhebber en je brengt jouw passie graag over op kinderen.
Jij hebt aantoonbare ervaring met het werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar of je hebt daarmee aantoonbaar affiniteit.
Jij gaat in eerste instantie als oproepkracht (op basis van een 0-uren contract) werken, maar wel meteen een substantieel aantal uren per week (> 24 uur).

Wat verwachten wij van jou?

 • Jij bent zorgzaam
 • Jij bent creatief
 • jij bent geduldig
 • jij beschikt over inlevingsvermogen
 • Jij hebt een passie voor de zorg voor kleine kinderen
 • Jij kunt goed in een team werken, maar jij gaat jouw eigen verantwoordelijkheid nimmer uit de weg
 • Jij bent leergierig en je wilt je graag verder ontwikkelen
 • Jij kunt goed met kinderen praten maar je gaat ook graag het gesprek met ouders aan
 • Jij beschikt over een diploma Pedagogisch Medewerker (PW 3 of 4) of een vergelijkbaar diploma.
 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in de kinderopvang dan wel andere relevante ervaring
Dat is een hele lijst, hè? Maar er komt nog iets bij: de x-factor. Wij zoeken PM'ers die net iets meer kunnen bieden dan in de wereld van de kinderopvang gebruikelijk is. Wat is dat dan? Het kan van alles zijn, maar wij worden in elk geval enthousiast als je over kennis of vaardigheden beschikt op het gebied van de cultuur en de natuur: dans, film, theater, muziek, handvaardigheid, tekenen, flora en fauna of het bouwen van hutten (om maar eens iets te noemen).
Zoals je weet, laten wij ons inspireren door cultuur en natuur en de pedagogiek van Regio Emilia. Deze inspiratie moet je handen en voeten kunnen geven in de praktijk.

Stellen wij hoge eisen? Ja. Wij werken alleen met de beste PM'ers, want wij zijn Best 4 Kids.

Durf jij de uitdaging aan? Laat het ons weten!

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn een serieus bedrijf. Wordt er bij ons dan niet gelachen? Jawel, dan doen wij graag en veel. Met 'een serieus bedrijf' bedoelen wij dat wij de verantwoordelijkheid voor de kinderen die aan onze zorg zijn toevertrouwd héél serieus nemen.
Ons team bestaat uit mensen die deze verantwoordelijkheid begrijpen en duurzaam kunnen dragen, elke dag opnieuw.
Als kinderopvang ook jouw passie is, dan kun je heel lang en met heel veel plezier bij ons werken (en ook heel veel lachen), want medewerkers die aan onze hoge standaarden voldoen blijven in de regel jarenlang bij ons in dienst. Wij koesteren dat. Mensen maken ons bedrijf.

Wij hebben een professioneel en gemotiveerd team dat de band met elkaar, met de ouders en met de kinderen op een prachtige wijze gestalte geeft.
De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang en je bouwt pensioen op bij PGGM.

Open sollicitatie

Tref je geen vacature op deze pagina aan? Als er geen vacature zichtbaar is dan staat het je vrij om een open sollicitatie te schrijven. Wij zijn een groeiende organisatie en wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers, in sommige gevallen op een iets langere termijn.
Op jouw open sollicitatie wordt altijd gereageerd. Soms positief, soms afwijzend, soms met het bericht dat wij jouw sollicitatie en cv in portefeuille houden. In dat geval gaan wij graag met jou in gesprek zodra ons team met een gemotiveerde medewerker moet worden versterkt. Als je open wilt solliciteren doe dat dan bij voorkeur door middel van een brief met CV en pasfoto. De sollicitatiebrief kun je per post of per e-mail aan ons verzenden.
verzend jouw sollicitatie

Wil jij werken in de kinderopvang?

 • 045 – 201 30 40
 • www.best4kids-binnenstad.nl
 • @best4kids.binnenstad
 • best4kids.binnenstad
Heb jij nog niet eerder in de kinderopvang gewerkt, maar wil je dat wel graag? Om aan de slag te gaan in de kinderopvang heb je een diploma nodig op SPW 3 of SPW 4 niveau. Ook moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) hebben. Een VOG kun je aanvragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven. Op diverse plaatsen worden opleidingen tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang aangeboden. In Heerlen wordt de opleiding onder meer aangeboden door het Arcus College. Hier lees je er meer over.

Stage lopen?

De opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kun je niet afronden zonde stage bij een bedrijf in de kinderopvang te hebben gelopen. In de loop der jaren hebben wij tal van studenten mogen begeleiden en een uitstekende relatie met het VISTA college in Heerlen opgebouwd. Wil jij ook stage bij ons lopen? Overleg eerst met jouw school en neem daarna contact met ons op. Misschien hebben wij een plekje voor jou!

Nog geen diploma?

Beschik jij (nog) niet over een diploma Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of over een diploma van een gelijkwaardige opleiding? Dan heeft solliciteren geen zin. Onze medewerkers hebben zonder uitzondering het vereiste diploma en een VOG in hun bezit. Wij werken niet met vrijwilligers.
 • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
 • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag.