Vacature(s)

WIJ ZIJN PER DIRECT OP ZOEK NAAR JOU, ONZE NIEUWE MEDEWERKER

PEDAGOGISCH MEDEWERKER DREUMESGROEP
(GEDIPLOMEERD)

PEDAGOGISCH MEDEWERKER (BBL)

Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers (m/v) die graag willen werken in een omgeving die buitengewoon en inspirerend is voor kinderen. Wij zien jonge kinderen als competente personen die niet zozeer in hun ontwikkeling moeten worden gestuurd maar vooral moeten worden ondersteund. Die ondersteuning bieden wij, elke dag opnieuw. En dat doen wij met hart en ziel op basis van een door Reggio Emilia geïnspireerde pedagogiek. Wij bieden dagelijks activiteiten aan jonge kinderen aan die hen helpen bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling en die de ontdekkingstocht door de wereld om hen heen zo interessant en boeiend mogelijk maakt.

Als je eerder bij een Regio-geïnspireerd kindercentrum hebt gewerkt dan is dat natuurlijk hartstikke fijn maar het is geen voorwaarde om bij ons aan de slag te kunnen. Ook als je geen of weinig ervaring hebt met een Reggio-geïnspireerde visie, word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. Waarom het gaat, is dat je openstaat om samen met jouw collega's handen en voeten te geven aan onze visie en dat je daarin wilt groeien. Vanzelfsprekend helpen wij jou daarbij.

Ben je een echte natuur - of cultuurliefhebber? Dat is zeker een pre maar ook als je geen groene vingers hebt  of niet wekelijks in een museum rondloopt, ben je van harte welkom. Onze medewerkers zijn niet alleen inspirerend voor de kinderen maar ook voor een nieuwe collega. Je kunt de kunst van het inspireren dus spelenderwijs afkijken!

Onze kindercentra groeien en dat brengt mee dat er veel te doen is. Bij ons werk je minimaal 27 uur per week (3 dagen) en maximaal 36 uur per week (4 dagen).

Ben je enthousiast? Laat dat dan aan ons weten! We nodigen je graag uit voor een gesprek waarin we de mogelijkheden met elkaar kunnen verkennen.

Als je wilt solliciteren zend dan een berichtje naar welkom@best4kids.nl . Bellen met de locatiemanager Vera Vankan mag ook  (045 - 571 7666).

Wat kun je van ons verwachten?

Als kinderopvang ook jouw passie is, dan kun je jarenlang met veel plezier in een inspirerende omgeving werken. Een goede sfeer vinden wij enorm belangrijk. Wij houden van gezelligheid en van een feestje op zijn tijd. Wij koesteren onze medewerkers want mensen vormen het hart van ons bedrijf. Wij hebben een professioneel en gemotiveerd team dat de band met elkaar, met de ouders en met de kinderen op een prachtige wijze gestalte geeft.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je ontvangt een salaris conform de CAO Kinderopvang en je bouwt pensioen op bij PGGM. Voor persoonlijke groei en ontwikkeling is alle ruimte.

Wel in opleiding maar nog geen diploma?

Beschik jij (nog) niet over een diploma Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of over een diploma van een gelijkwaardige opleiding? Ben je daarmee nog bezig? Of volg je een andere pedagogische opleiding? Wij bieden ondersteuning en werk aan voor BBL-studenten. Ook studenten die een hbo-opleiding Pedagogiek volgen (bijvoorbeeld aan de Fontys hogeschool) worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wil jij een opleiding volgen?

  • 045 – 201 30 40
  • www.best4kids-binnenstad.nl
  • @best4kids.binnenstad
  • best4kids.binnenstad

Heb jij nog niet eerder in de kinderopvang gewerkt, maar wil je dat wel graag? Om aan de slag te gaan in de kinderopvang heb je in principe een diploma nodig op SPW 3 of SPW 4 niveau. Ook moet je kunnen beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG kun je aanvragen bij de gemeente waar je bent ingeschreven.

Op diverse plaatsen worden opleidingen tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang aangeboden. In Heerlen wordt de opleiding onder meer aangeboden door het Arcus College. Hier lees je er meer over.

Wil jij stage bij ons lopen?

De opleiding tot Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kun je niet afronden zonde stage bij een bedrijf in de kinderopvang te hebben gelopen. In de loop der jaren hebben wij tal van studenten mogen begeleiden en een uitstekende relatie met het VISTA college in Heerlen opgebouwd. Wil jij ook stage bij ons lopen? Overleg eerst met jouw school en neem daarna contact met ons op. Wellicht hebben wij ook voor jou een plekje!
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

Open sollicitatie

Tref je geen vacature op deze pagina aan? Als er geen vacature zichtbaar is dan staat het je vrij om een open sollicitatie te schrijven. Wij zijn een groeiende organisatie en wij zijn geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers, in sommige gevallen op een iets langere termijn.
Op jouw open sollicitatie wordt altijd gereageerd. Soms positief, soms afwijzend, soms met het bericht dat wij jouw sollicitatie en cv in portefeuille houden. In dat geval gaan wij graag met jou in gesprek zodra ons team met een gemotiveerde medewerker moet worden versterkt.

Als je open wilt solliciteren doe dat dan bij voorkeur door middel van een brief met CV en pasfoto. De sollicitatiebrief kun je per e-mail aan ons verzenden (welkom@best4kids.nl).

Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem graag.