Ouders, wat zeggen ze?

Op de Akerstraat 27, in het centrum van Heerlen, bieden wij aan ouders kinderopvang aan voor hun kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang voor hun kinderen van 4 tot 12 jaar. Onze medewerkers werken elke dag met liefde en passie om de kinderopvang tot een succes te maken. Wij geloven oprecht dat wij een heel mooie dienst aanbieden, waarop wij trots mogen zijn. Dat vertellen wij graag en wij laten het graag zien. Maar u begrijpt wel: wij keuren ons eigen vlees niet. Wij zijn ervan overtuigd dat wij zeer goede kinderopvang aanbieden, maar wat vinden onze klanten, de ouders ervan? Het aller-, allerbelangrijkste is immers hoe zij onze dienst ervaren.

recensies van onze klanten

Hieronder kunt u enkele recensies van ouders lezen. U treft er meer aan op facebook en op google (zoek op 'best 4 kids'). Wilt u ook een tevreden klant worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

recensie 1

Mooie buitenruimte en binnen veel ruimte
❝Leidsters allemaal heel lief voor de kinderen. Het dagverblijf is makkelijk bereikbaar en er kan voor de deur geparkeerd worden. Mooie speelplaats buiten en ook binnen veel ruimte om te spelen.❞

Loes B.

recensie 2

Top kinderdagverblijf
❝Top kinderdagverblijf! Onze dochter juicht `s ochtends al als we de parkeerplaats oprijden. Er worden vele leuke activiteiten met de kinderen ondernomen. Mooie buitenspeelplaats. Lieve en kundige leidsters. Borstvoedingvriendelijk en ook ons verzoek om onze dochter via de Rapley-methode de eerste vaste maaltijden te laten eten is goed gegaan.❞

Petra E.

recensie 3

Vol vertrouwen
❝Vakbekwaam personeel. Denken met je mee, en niets is te gek. Laat hier met volvertrouwen mijn kind achter!❞

Sammy O.
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

recensie 4

Enthousiast en erg tevreden
❝Wij zijn erg tevreden over de opvang bij Best 4 Kids. De leidsters zijn allemaal erg enthousiast en zorgzaam. Het aanbod wat wordt geboden aan dagindeling en spel is fantastisch! Met name de groene omgeving en het atelier zijn we erg enthousiast over. Mijn dochters gaan er iedere keer met veel plezier heen. Wat wij met name zeer fijn vinden is de flexibiliteit die het kinderdagverblijf biedt zeker met een mama die in de zorg werkt is dat zo belangrijk!❞

Noëlle H.

recensie 5

Het beste voor je kind
❝Onze zoon (van 3-4 jaar) heeft een geweldige tijd gehad op het kinderdagverblijf. Hij heeft genoten van een geweldig team van enthousiaste vakkundige pedagogische medewerkers, onder leiding van Manon! Ik ben enorm enthousiast over hun pedagogische benadering van Reggio Emilia. De ontwikkeling van de eigen identiteit, zelfstandigheid en creativiteit van de kinderen wordt erg gestimuleerd.

Onze zoon is een echt buitenkind en genoot volop van alle veranderingen van aanbod van verschillende materialen waarmee hij samen met de andere kinderen kon spelen. Van zand en modder, tot takken/ boomstammen en buizen waar water doorheen kan. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen. Af en toe een bult of een schrammetje hoort er wel bij. Maar de liefdevolle benadering van de pm-ers maakt veel goed.

(...) Doordat we de opvang van onze zoon altijd konden regelen met oma's en ouderschapsverlof, is onze zoon er maar een jaar is geweest, achteraf gezien had ik hem graag nog langer gebracht. Het kindercentrum is flexibel in het ruilen van dagen.

Wij zijn zeer tevreden over Best 4 Kids, want je krijgt echt wat de naam je beloofd 'het beste voor je kind' in een prachtige omgeving, dichtbij de natuur. En een team vol enthousiaste en bevlogen pedagogisch medewerkers, waar ik ons kind graag aan heb toevertrouwd.❞

Sabrina D.

Enthousiast?

Kom vrijblijvend een kijkje bij ons nemen

Kinderopvang kiest u met zorg uit. Bent u enthousiast geworden na het lezen van de recensies en wilt u eens bij ons komen kijken? Laat het ons weten. U kunt ons bereiken via onze contactpagina of u kunt een offerte aanvragen. Uiteraard kost dat allemaal niets en het is geheel vrijblijvend.

Wilt u uw zoon of dochter graag neenemen om samen te kijken of kindercentrum Binnenstad een fijne plek is voor uw kind om te verblijven en te spelen? Dat is een heel goed idee!
Zo kan uw kind meteen ervaren hoe plezierig het bij ons is. Wilt u een andere volwassen persoon meenemen (oma bijvoorbeeld)? Dat kan ook!