Ouderportaal

Klik op onderstaande link om in te loggen op het ouderportaal.

Heeft u nog geen inloggegevens? Of kunt u deze niet meer vinden? Neem dan contact op met de administratie van Best 4 Kids, onze medewerksters helpen u graag verder. De administratie is bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Telefoonnummer administratie Best 4 Kids:
045 – 571 66 66.

OuderApp (Apple iOS of Google Androïd)

Op uw mobiele telefoon kunt u inloggen op het ouderportaal met behulp van onze ouderapp. De naam van de app is: Flexkids ouderapp. Download de app gratis uit de App Store (Apple) of uit Google Play. Als u de eerste keer inlogt, gebruik dan de pincode 1008, uw gebruikersnaam en wachtwoord. De pincode hoeft u maar eenmalig te gebruiken. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de ouderapp zijn gelijk aan de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het ouderportaal (webversie). Lukt het toch niet om in te loggen? Neem dan contact op met onze administratie (045 – 571 76 66.

Alle informatie overzichtelijk bijeen

Facturen, jaaroverzicht, et cetera
Heel plezierig is dat de informatie op het ouderportaal 24 x 7 voor u als ouder beschikbaar is. Toegang is mogelijk via uw desktop, laptop, tablet of uw mobiele telefoon (Flexkids OuderApp).
U kunt bij uw belastingaangifte de jaaropgave voor de kinderopvang niet terugvinden? Het ouderportaal biedt uitkomst.
Weet u in alle drukte niet meer zeker of u de laatste factuur heeft voldaan? Een blik op het ouderportaal is voldoende: u kunt alle facturen in het ouderportaal terugvinden en ook de status van de factuur bekijken.
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

Het aanvragen van incidentele opvang

Alle ouders nemen minimaal één vaste dag per week kinderopvang af. Het kan natuurlijk voorkomen dat u behoefte heeft aan een dag extra dag kinderopvang. Die 'extra dag' noemen wij incidentele opvang. Incidentele opvang kunt u met een druk op de knop aanvragen zodra u bent ingelogd op het ouderportaal of in de ouderapp. Vervolgens ontvangt u van ons een bevestiging. Extra opvang kan dus heel eenvoudig worden geregeld.

Het ruilen van een opvangdag

Wilt u een opvangdag ruilen? Regel dat dan eenvoudig en snel met behulp van het ouderportaal. U kunt een verzoek tot ruiling digitaal indienen en dan ontvangt van ons via het ouderportaal een bevestiging zodra de ruiling is goedgekeurd. Mocht uw verzoek onverhoopt worden afgekeurd dan treft u in het ouderportaal de reden aan. Eventueel kunt u uw verzoek wijzigen. Zo makkelijk is het!

Als u twijfelt of een bepaalde opvangdag kan worden geruild bekijk dan hier de regeling of neem even contact op met de administratie van Best 4 Kids (045 – 571 76 66).

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag.

Laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en maak eenvoudig contact.