Buitenschoolse opvang

Op de Akerstraat 27, in het hartje van Heerlen, bieden wij buitenschoolse opvang (bso) aan voor kinderen vanaf 4 jaar. Onze bso is creatief, speels en gezellig, het verveelt dus nooit. Kinderen komen na school met een glimlach op het gezicht bij ons binnen en gaan aan het eind van de middag met een nog grotere glimlach naar huis.

Hoe werkt buitenschoolse opvang? Wij halen de kinderen aan het eind van de schooldag bij school op en vervolgens verblijft uw kind enkele uren bij ons.
Indien u dat wenst is ook opvang mogelijk in de schoolvakanties en op schoolvrije dagen (studiedagen of in geval van een staking)
Omdat wij van elke bso-middag iets bijzonders maken spelen de kinderen graag bij ons. Elke dag weer.
circustheater bij best 4 kids - binnenstad

uw kind voelt zich thuis

Wij zijn open, creatief en liefdevol. Aan uw kind worden activiteiten aangeboden die speels en verrassend zijn en nooit vervelen .
Onze bso-medewerkers zijn toegerust op hun taak en dat is ook echt nodig want een kind van zes, zeven of acht jaar heeft andere behoeften dan een kind van twee jaar. Alle medewerkers die bij ons in de bso werken, hebben een specialiteit ontwikkeld hetzij op grond van hun ervaring hetzij op grond van hun opleiding. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een opleiding aan de Academie Beeldende Kunsten in Maastricht of aan een opleiding in de (school)muziek.


Buitenschoolse opvang is voor ons een passie.

Als u onze Facebook pagina bekijkt, dan ziet u meteen wat wij met met gepassioneerde buitenschoolse opvang bedoelen.

veel ruimte binnen én buiten

Eigen atelier, keuken & ontdektuin
In kindercentrum Best 4 Kids – Binnenstad is een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. Onze ontdektuin is ongeveer 400 m2 groot en biedt kinderen alle mogelijkheden om de benen te strekken en na school even lekker van de buitenlucht te genieten.

In onze tuin kan uw kind naar hartelust rennen, spelen, ravotten en ontdekken.
Ons atelier is een creatief walhalla voor de kinderen. Alle materialen zijn aanwezig om te knutselen, te schilderen, te bouwen en te exploreren.

Wij hebben midden in het kindercentrum een prachtige, moderne keuken die is voorzien van alle apparatuur. Maar dat is nog niet alles. De keuken is speciaal ontworpen voor de kinderen. Kinderen kunnen dus met alle activiteiten in de keuken meedoen. Zo kunnen we samen koken en bakken en samen heel lekkere dingen maken. Het is niet alleen goed voor de smaakontwikkeling van de kinderen, maar het is ook heel leuk en gezellig!
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad kinderdagopvang: 326870131
  • Registratienummer Best 4 Kids – Binnenstad BSO: 205827676

het ophalen van uw kind na schooltijd

Wij halen uw kind aan het eind van de schooldag op bij de basisschool. U heeft daar dus geen omkijken naar. Kan uw kind ook door ons worden opgehaald na school? Vraag het ons vrijblijvend. Op dit moment halen wij kinderen op bij de volgende basisscholen in Heerlen en omgeving:

Vrijeschool Helianthus
Sint Martinus
Tarcisius
De Tovercirkel (locatie Douve Weien)
Eikenderveld
Gerardus Majella
De Windwijzer
Frans Postma
Windekind
De Horizon
De Droomboom

neem vrijblijvend een kijkje bij onze bso

(en neem u zoon of dochter mee!)
BSO kiest u met zorg uit. Wij informeren u graag over alles wat van belang is om tot een afgewogen keuze te komen. Wij laten u zien wat wij kinderen allemaal aanbieden; zo kunt u zelf ervaren waarom kinderen zo graag bij ons komen spelen. Wilt u uw zoon of dochter graag neenemen? Dat is een heel goed idee!

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag.

Laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter en maak contact.

    let op: hoge toeslag voor buitenschoolse opvang

    Nogal wat ouders ontvangen al kinderopvangtoeslag voor een jonger kind of voor meerdere jongere kinderen. Buitenschoolse opvang is voor het tweede en volgende kind financieel zéér voordelig. Bij een gezamenlijk norminkomen van bijvoorbeeld € 50.000,- bedraagt de tegemoetkoming voor het tweede en volgende kind meer dan 93%. Wij rekenen het u graag voor.